Alkusanat

Klikkaa korvakkeita lukeaksesi käännökseen ja kirjan tekoon osallistuneiden kirjoittamia alkusanoja.

Alkusanat


Jack Herer julkaisi kirjansa "The Emperor Wears No Clothes" ensimmäisen laitoksen vuonna 1985. Tämä suurta suosiota saavuttanut kirja julkaistiin ja yhä julkaistaan omakustanteena. Vuonna 2007 tästä "hamppuraamatusta" on ilmestynyt 11. uudistettu laitos, 16. painos. Kirja on käännetty saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi, unkariksi, tšekiksi, japaniksi ja koreaksi, ja sitä on myyty käännökset mukaan lukien yli 800 000 kappaletta.

Vuonna 2008, 23 vuotta ensipainoksen ilmestymisestä, valmistui kirjan ensim­mäinen suomenkielinen versio "Keisarilla ei ole vaatteita!". Käännös suomen kielelle on tehty talkoovoimin, Jack Hererin arvoisalla luvalla. Käännös on tehty sivustolla http://www.jackherer.com/ vuonna 2007 olleen 10. laitoksen ja vuoden 2008 alusta sivuille päivitetyn 11. laitoksen teksteistä. Liitteiden tekstit ja osa kuvamateriaalista on http://www.electricemperor.com/ -sivustolta. Lisämateriaalit on koottu pääosin allekirjoittaneen toimesta, ajatus lisämateriaaliosiosta syntyi ElectricEmperor-sivuston Bonus-osiosta.

Vuonna 2014 kävin tekstin tarkasti läpi, korjaten löytämäni sekä käännöksessä syntyneet että myös alku­peräisteoksen epätarkkuudet, taitoin korjatun tekstin kirjaksi ja suun­nittelin kirjalle kannet. Kiitos avusta Pellon Pekko, pilky01 ja rh, ja kiitos myös muille mm. ulkoasun kommentoimisesta. Lopulta vuonna 2015 "Keisarilla ei ole vaatteita!" painettiin myös kirjak­si, lue lisää täältä.

Voit lukea koko teoksen klikkaamalla aina sivun alaosassa olevaa "Jatka sivulle: "-linkkiä. Esimerkiksi, tältä alkusanat-sivulta pääset kyseisestä linkistä ensimmäiseen lukuun.

- Addic


Jatka sivulle: Luku 1


Siirry lukuun:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Loppusanat - Liitteet - Lisämateriaali

Bookmark and Share

banneri-pieni.png
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 License.